1523 Views

Endelig, nå er det VM!

Juli 18, 2019
Skrevet av:

administrator

Vi har gledet oss i flere år allerede, helt siden våren 2016, da vi ble tildelt VM i orientering. Mange har jobbet mer eller mindre målrettet mot VM i lang tid, mens de fleste av oss bare har gledet seg. Østfoldklubbene har samlet stort og smått av medlemmer til dugnad, og mer enn 500 frivillige er innrullert i det godt organiserte VM-fellesskapet. Arrangørene fortjener all den hjelp de kan få, og hele o-Norge vil nyte godt av det dersom arrangementet blir en økonomisk suksess. Og den suksessen er avhengig av at DU stiller opp!

 

Utøvere fra over 50 nasjoner har meldt sin ankomst, og alle vi som elsker orienteringssporten har tre oppgaver vi MÅ utføre.
1. Reise til Østfold 12.-17. august
2. Delta i publikumsløp, helst alle 6 løpene
3. Heie frem de norske utøverne i deres kamp om VM medaljer

Programmet skulle være godt kjent, hvis ikke du allerede vet når og hvor de ulike aktiviteter og konkurranser finner sted, så let det opp på woc2019.no. Dersom du ikke allerede har meldt deg på, så fort deg!
Og om du ikke rekker forhåndspåmeldingen, så kan du jo løpe en direkteløype. Kartene er av fantastisk kvalitet – du har kanskje aldri sett bedre, terrenget er jomfruelig og har ikke vært brukt som o-terreng på over 40 år. Arenaen er stor nok til å romme tusenvis av mennesker, og likevel intim nok til å skape stemning.

Og du må selvfølgelig ta med deg familien og den nysgjerrige naboen, klassekameraten eller kollegaen din som aldrihar vært på o-løp. Det blir opplæring i kart og kompass for de uinnvidde, labyrint-orientering uten fare for å gå seg bort, stolpejakt for turgåere og poengsankere, underholdning og ikke minst fantastisk fest-stemning.

Det blir eget opplegg for de minste i «Barnas verden», sportsutsalg, servering av mat og drikke, og et effektivt kildesorteringssystem sørger for at vi ikke setter spor etter oss.
Tidligere verdensmestere i hopetall har meldt sin ankomst – arrangementet passer for alle. VM blir rett og slett det råeste du har vært med på noen gang.

 

Nevnte jeg 12.-17. august? I Østfold!

Lasse Arnesen
Generalsekretær Norges Orienteringsforbund

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy