1351 Views

Ninni skal få fart på tur-o

Desember 05, 2017
Skrevet av:

administrator

GLEDER SEG: Ninni Tornøe Jonsson gleder seg til å ta fatt på jobben som tur-o og mosjonskonsulent I NOF. TEKST OG FOTO: TOMMY GULLORD

– Jeg er et typisk utemenneske. Da denne sjansen bød deg, kunne jeg ikke si nei, sier Ninni Tornøe Jonsson. Det siste året har hun vært vikarierende generalsekretær i Norges Rugbyforbund. Før dette jobbet hun i administrasjonen til VM Skiskyting – Oslo2016. Her var hun var en del av prosjektorganisasjonen med ansvaret for planlegging og gjennomføring av VM i Holmenkollen. I tillegg har hun lang erfaring fra telecombransjen, hvor hun har hatt ulike lederroller rettet mot konsepter, CRM, marked og kommunikasjon.

MOTTO
– Jeg har et motto: Ta aldri noe for gitt. Mange år i kommunikasjonsbransjen har lært meg nettopp det, forteller Ninni, som så vidt har rukket å bli varm i trøya i lokalene på Ullevaal stadion. – Jeg har blitt veldig godt mottatt, og det er mange hyggelige folk her. Det er spennende og mye nytt å sette seg inn i, innrømmer hun. At hun ikke har fått o-idretten inn med morsmelka, ser hun bare på som en utfordring. – Jeg merker at folk lytter til det jeg sier. Det er kanskje fordi jeg har en litt annen innfallsvinkel og ser ting litt annerledes enn de som er født og oppvokst med o-idretten, sier hun.

IKKE UKJENT
Det betyr ikke at hun er helt ukjent med den idretten hun nå skal jobbe med.

– Mannen min kommer fra Sverige, og hele hans familie er o-løpere. Jeg har også en sønn som prøvde seg i Tyrving et år. Det ble bare en snarvisitt, men ga meg i hvert fall et lite innblikk i o-idretten. Ninni har også solid erfaring fra administrativt arbeid i idrettslag og -styrer. Hun har hatt fl ere frivillige verv innenfor idretten, blant annet som junior/senior-ansvarlig og kretsutvikler i Oslo og Akershus Skiskytterkrets. Nylig ble hun valgt inn som kretsleder.

– Jeg er opptatt av struktur, gode relasjoner, initiativ og forenkling. Jeg har erfaring fra fra langrenn og skiskyting, men også idretter som riding, golf og rugby. Jeg håper og tror at min erfaring fra andre idretter og næringslivet vil komme til nytte i NOF, sier dama som trives aller best ute i naturen. – Jeg er mye ute i skog og mark og assosierer meg veldig med de verdiene Norsk Orientering står for; vilt vakker og rått. Derfor gleder jeg meg veldig til å komme ordentlig i gang med jobben, avsutter NOFs nytilsatte tur- og mosjonskonsulent.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy